Správy
Slovakia - Baba 2018 spustila prihlasovanie a zverejnila Zvláštne ustanovenia

01.06.2018 16:00 | PAV | | Otvorení: 757

Slovakia - Baba 2018 spustila prihlasovanie a zverejnila Zvláštne ustanovenia

baba_18_logo

Počas prvého júlového víkendu opäť ožije paddock na Pezinskej Babe pretekmi automobilov do vrchu. Organizátor práve v týchto dňoch vydal Zvláštne ustanovenia k podujatiu, ale spustil aj prihlasovanie pre súťažiacich.

 

Rovnako ako v minulých rokoch, organizáciu podujatia Slovakia – Baba 2018 si zobral na starosť tím AUTOKLUB SLOVAKIA BABA o.z. na čele s Petrom Ambrúzom. Čo sa týka šampionátov, v ktorých budú mať jazdci možnosť bojovať o body, predstavia sa tu FIA MAJSTROVSTVÁ ZÓNY STREDNEJ EURÓPY – historikov (FIA CEZ hist.), Majstrovstvá Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu, Majstrovská Slovenska v pretekoch historických automobilov do vrchu, Majstrovstvá Rakúska v pretekoch automobilov do vrchu, Majstrovstvá Rakúska v pretekoch historických automobilov do vrchu, Slovenský kopcový pohár, Slovenská trofej pretekov automobilov do vrchu pravidelnosti, ale svoje miesto tu nájdu Voľné medzinárodné preteky automobilov do vrchu.

 

Ako sme už v úvode spomínali, zároveň so zverejnením Zvláštnych ustanovení podujatia Slovakia -  Baba 2018 bolo spustené aj prihlasovanie súťažiacich a jazdcov. To nájdete na web stránke http://www.sams-asn.sk/prihlaska3.php. Chceli by sme zároveň pripomenúť všetkým súťažiacim a jazdcom, že uzávierka prihlášok bude dňa 26.6.2018 presne o pol noci.

 

Samozrejme dostupné sú aj Zvláštne ustanovenia k podujatiu Slovakia – Baba 2018, ale aj všetky najaktuálnejšie informácie, ktoré nájdete na stránke podujatia, čiže na http://www.slovakia-baba.sk/, ale aj na stránke Slovenskej asociácie motoristického športu http://sams-asn.sk/index2.php

 

Miro Majláth

tlačový tajomník Slovakia – Baba 2018  

 

| viac


Všetky práva vyhradené | All Rights Reserved

Copyright 2024 © Mediaracing.sk

Created by PeOk design & InMAD Design

Sledujte nás tiež na:

  • Mediaracing.sk on Facebook
  • Mediaracing.sk on YouTube