Správy
MRM Motorsport a Martin Juhás si z Jahodnej odviezli plný počet bodov

30.05.2018 14:37 | PAV | Miro Majláth | Otvorení: 780

MRM Motorsport a Martin Juhás si z Jahodnej odviezli plný počet bodov

Po problémoch s mapou motora v poľskej Zaluži sa podarilo Martinovi Juhásovi v priebehu pár dní dostať BMW M3 urýchlene späť do kondície zásluhou čoho si z Jahodnej odviezol plný počet bodov.

juhas_moris_1

juhas_moris_2

MRM Motorsport spoločne s Martinom Juhásom ihneď po návrate zo Zaluže začal pracovať na opätovnom nastavení a naladení BMW M3. Hektické dni, ale aj množstvo vykonanej práce priniesli odplatu vo výborných časoch, ktoré Martin na 4750 metrov dlhej trati medzi košickou Alpinkou a lyžiarskym areálom na Jahodnej dosahoval. Počas oboch pretekárskych dní, v rámci podujatia 10. Moris Cup Jahodná 2018, v triede E1+2000/2WD pred seba nikoho nepustil. Samozrejme si domov odviezol plný počet bodov, ale aj príslušné poháre za víťazstvo.

juhas_moris_3

„Musím priznať, že v Poľsku som bol totálne na prášky. Nevedel som totiž, či v tej krátkej medzere stihneme naladiť auto tak, ako som potreboval, ale podarilo sa. V sobotu, v prvom tréningu som ešte auto skúšal a nešiel som úplne naplno. Po tomto momente, keď som videl, že auto ide tak ako som si predstavoval som už do toho dal všetko. Je pravda, že ma mrzel sobotný výlet môjho najväčšieho súpera Jara Dubócziho som si uvedomil, čo všetko sa môže na trati stať. V nedeľu sa Jaro však vrátil späť do pretekov a naše súperenie mohlo pokračovať. Snáď aj tá jeho nehoda ma prinútila sa na jazdu totálne sústrediť, čoho výsledkom bolo, že som svoj minuloročný osobný rekord posunul o ďalšie tri sekundy. A to sú na tak krátkej trati svetelné roky. Musím povedať, že tento víkend mi vynahradil sklamanie zo Zaluže. Som nadmieru spokojný,“ opísal víkend na Jahodnej Martin Juhás.

juhas_moris_4

Ďalšími pretekmi, kde budeme mať možnosť sledovať Martina Juhása na trati, bude podujatie Enipro Oždianske serpentíny 2018. To odštartuje počas druhého júnového víkendu.

juhas_moris_5

Foto: Tibor Szabosi

 

Miro Majláth

| viac


Všetky práva vyhradené | All Rights Reserved

Copyright 2024 © Mediaracing.sk

Created by PeOk design & InMAD Design

Sledujte nás tiež na:

  • Mediaracing.sk on Facebook
  • Mediaracing.sk on YouTube